Известие

Collapse
No announcement yet.

Актуализирани карти за навигация за 2016г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Кога точно се натискат тези бутони от 3 до 6 , тъй като при мен умира след като изпише , че сваля софтуеара?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Сега видях, че при Кайо е тръгнала след откачане на клемата на акумулатора и направих същото, и тръгна.Вече всичко е готово и си чете картите.Явно трябва да почерпя

Comment

Покарах два дни с навигацията и мнението ми е , че мога да си я ползвам спокойно и да дам малко почивка на телефона!Единственно има малко закъснение когато трябва да преизчисли маршрута!

Comment

Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
          симкартата е за телефона и е голямо удобство, особено при шофиране на дълъг път, говориш си през озвучителната системата, използвайки левият бутон от мултиволана за да не се разсейваш(звук, вдигане/затваряне), а музиката се заглушава автоматично, чудно
          Днес ми пристигна и клонираната сим карта, която ще стои в навигацията!Вярно, че е голямо удобство

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
            Днес ми пристигна и клонираната сим карта, която ще стои в навигацията!Вярно, че е голямо удобство
            Може ли малко подробности ? Каква е цената на това нещо и как работи? Да не звъни докато не съм в колата само
            Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщение
              Може ли малко подробности ? Каква е цената на това нещо и как работи? Да не звъни докато не съм в колата само
              Това реално е втора сим карта за определен номер, която се издава от моб.оператор.Номерът ми е към фирма и тази карта ще ми струва по 5лв. месечно, които се начисляват към таксата ми.Доколкото разбрах за физичиско лице е 1лв. на месец.Попитай оператора си.Тя е активна само при вкючена навигация!

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

https://www.mtel.bg/pomosht-mtel-extra-sim

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Това реално е втора сим карта за определен номер, която се издава от моб.оператор.Номерът ми е към фирма и тази карта ще ми струва по 5лв. месечно, които се начисляват към таксата ми.Доколкото разбрах за физичиско лице е 1лв. на месец.Попитай оператора си.Тя е активна само при вкючена навигация!

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

https://www.mtel.bg/pomosht-mtel-extra-sim
                Тази услуга я има само при Мтел. Другите оператори не я предлагат.

Comment

Тези телефони в 159 имат ли някъкви настройки за скриване на номера.Питам, тъй като първият ден ползвах новата сим карта в телефона и нямаше проблем да ме търсят и да набирам, но след като копирах номерата на картата не мога да набирам от колата , а само да ме търсят.От Мтел ме убеждават , че проблемът не е от картата а от телефона на колата, тъй като криел номера, а тази карта не поддържала тази функция.При въпроса ми защо е работила първоначално казват, че проблемът не е при тях.

Comment

Някакъв чалъм да тръгне има ли? Вкарвам сим картата вътре и ми дава грешка. Може ли съвет колеги?
                    Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

Просто я слагаш и трябва да тръгне!В настройките има опция за избор на оператор, но при мен автоматично си намира Мтел!

Comment

Това трябва да ти помогне!Май видях къде се крие и моят проблем
                        Да, има функция за криене на номера, която беше активирана!
                        Last edited by stu; d.m.y г., 21:12.

Comment

Книжки-упътвания за ползване на навигацията в PDF формат :
                          Blue&me navi:
                          https://drive.google.com/file/d/0B3Z...ew?usp=sharing

QuiqBlue&Me:

https://drive.google.com/file/d/0B3Z...ew?usp=sharing

Alfa romeo 159 connect: https://drive.google.com/file/d/0B3Z...ew?usp=sharing

---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:39 ----------

Още едно с новата навигация: https://drive.google.com/file/d/0B3Z...ew?usp=sharing
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Колеги,имам проблем,може и да не е в картата,но все пак да ви питам.С ъпдейтната навигация съм.Става дума за картата на Финландия,записвам я по инструкцията ,пускам диска,пиша адреса и т.н. и до тука.Никаква визуализация на пътна мрежа или каквото и да било.Като натисна на atlas само един кръст по средата на екрана,на map нищо.Като му дам да изчисли маршрута,ме връща в началото да пиша адрес. Дали ГПС-а ми е прецакан??,аз друго обяснение нямам!?
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

При мен показва кординатите когато няма диск.
                              Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Колеги,имам проблем,може и да не е в картата,но все пак да ви питам.С ъпдейтната навигация съм.Става дума за картата на Финландия,записвам я по инструкцията ,пускам диска,пиша адреса и т.н. и до тука.Никаква визуализация на пътна мрежа или каквото и да било.Като натисна на atlas само един кръст по средата на екрана,на map нищо.Като му дам да изчисли маршрута,ме връща в началото да пиша адрес. Дали ГПС-а ми е прецакан??,аз друго обяснение нямам!?
                                Вероятно картата на Финландия не е в този файл.Пробвай с някой от другите / примерно 7 или 8 позиция/. Когато си на atlas или map, трябва да ти показва улиците в района.
                                Alfa Romeo 159 08¨ 2.4 JTDm 20V 210+remapped by Extreme
                                Alfa Romeo 147 03" 1.9 JTDm 16V 140 ps

Comment

Working...
                                X